Purezza Blog

Na našem blogu si můžete přečíst příběhy o úspěchu, rozhovory se spokojenými klienty a také skvělé tipy na dobré jídlo a pití

Dochází ke snížení spotřeby nealkoholických nápojů?

Vloženo dne: 23/03/20 Vloženo prostřednictvím: Mark Barber

Nejnovější trendy ukazují na výrazný pokles spotřeby nealkoholických nápojů, jelikož spotřebitelé kladou větší důraz na osobní pohodu.

Read More

ZVYŠTE ZISKOVOST VAŠÍ PROVOZOVNY

Vloženo dne: 10/03/20 Vloženo prostřednictvím: Sidrah Ahmad

Kavárny a restaurace se chytají příležitosti tím, že z provozoven odstraňují položky na jedno použití, čímž se sníží provozní náklady a zvýší prodej.

Read More

Pět způsobů, jak učinit váš hotel ekologicky udržitelnějším

Vloženo dne: 02/03/20 Vloženo prostřednictvím: Mark Barber

Vzhledem k tomu, že provozovny po celém světě zvyšují ekologickou udržitelnost svých činností, stává se ekologie pro kavárny, restaurace a hotely stále důležitější.

Read More

JE PERLIVÁ VODA ZDRAVÁ?

Vloženo dne: 26/02/20 Vloženo prostřednictvím: Sidrah Ahmad

Je perlivá voda pro vaše zuby špatná? Purezza odhaluje skryté zdravotní účinky perlivé vody od regulace tělesné teploty až po promazání kloubů.

Read More

ZÁKAZNÍCI JSOU BLÁZNI DO PERLIVÉ VODY

Vloženo dne: 05/02/20 Vloženo prostřednictvím: Sidrah Ahmad

Povědomí o zubním kazu, cukrovce, dně, srdečních chorobách a obezitě vedlo k poptávce po zdravějších nápojích. Podávejte čistou vodu při každém nalití.

Read More

POŘIĎTE SI PERLIVOU VODU DO VAŠÍ PROVOZOVNY

Vloženo dne: 01/01/20 Vloženo prostřednictvím: Sidrah Ahmad

Odstraňte odpad z balené vody z provozovny díky instalaci systému filtrování perlivé a chlazené vody ze systému Purezza Premium Water.

Read More